Faelleshaven

Den faelles Koekkenhave

JORD UNDER NEGLENE
Den Fælles Køkkenhave

Den faelles køkkenhaven deltager på udstillingen Artreach, Nikolaj Kunsthal, se billeder her

Under sloganet JORD UNDER NEGLENE er en køkkenhaven i gang med at blive etableret på forskellige lokationer på Nørrebro. Haven skal supplere det allerede eksisterende folkekøkken, der hver onsdag bespiser ere end 200 mennesker på Støberiet på Blågårds Plads. Haven drives af Folkekøkkenets brugere og andre have-interesserede borgere på Nørrebro, der har lyst til i fællesskab at producere grøntsager som kan blive brugt til at forsyne folkekøkkenet.
Om Fælleshavens i udgangspunktet

“Den fælles køkkenhave” er en del af Kunsthallen Nikolaj’s Art Reach Program og bliver udført af Kunstnergruppen Ydre Nørrebro Kultur Bureau og Historiker Morten Bencke i samarbejde med Medborgerhuset Støberiet på Blågårdsplads.

Udover at være interesserede i fælles køkken- og byhaver, er vi kritisk interesserede i hvordan projekt-orienterede kunst- og kultur-midler på Nørrebro, kan anvendes til at realisere og bakke op omkring bæredygtige initiativer forankret i de aktiviteter der allerede finder sted i det lokale sociale miljø.

Følg med på www.faelles-haven.dk eller skriv til os folkehave@gmail.com