Tv Tv

tv-tv

A local tv canal in Copenhagen runned by artists groups
broadcasting each:
monday at 11.00 pm – 01.00 am
wedensday at 11.00 pm – 01.00 am
Friday at 01.00 – 02.00 am

see program: www.tv-tv.dk

YNKB Redaction: 2008

Not updated

2007

”Chief Laughing Otter Speaks”. A visit to the Accohannoch Indian Tribe, Marion Station at Chesapeake bay, Maryland. YNKB and Public Globality Garden. 18 min,

En greve, strejke på Charles De Gaule lufthavnen. 4 min. 2007

Le Jardin Fessart, fælleshave i Belle Ville, Paris..9:35 minutter. 2007

First step. Den iransk/franske kunstner Rokhshad Nourdek i samtale med Jo Zahn, Kirsten Dufour og Finn Thybo Andersen. 8 minutter..2007

Amical. Konceptet bag Biennale de Paris præsenteres af Alexandre Gurita.
5:30 minutter. 2007

Rue rampal – Sans papier, llegale indvandrere i Paris. 25 minutter. 2007
Cinema. Workshop med filmstuderende på Dar Al-Kalima college. Mixdialogue produktion. 0:25:46. 2007

The Wall, Bethlehem er omgivet af en 8 meter høj “sikkerheds” eller apartheidmur.
Mixdialogueproduktion til tv-tv. 0:03:40. 2007

17 years Rasan på 17 år kommer hjem til sin familie efter 2 år i israelsk fængsel.
Mixdialogueproduktion til tv-tv. 0:04:10

Olive trees. 2000 år gamle oliventræer samt antikke vand-ledninger fra romertiden blev destrueret ved konstruktionen af muren.Mixdialogueproduktiontil tv-tv. 0:03:25. 2007

Cirkus behind the wall. Et palæstinensisk workshopcirkus. Mixdialogueproduktion til tv-tv. 0:04:03. 2007

Interview med The Palestinian Circus School. Mixdialogue produktion. 0:17:31. 2007

Tirsdag 13/2
En aften om krig.
Krigsheltmonumentet, irakkrigen, grundlovssagen mod statsministeren og den lyserøde tank.
Konferencen i folketinget om Irakkrigen januar 2007

0.30
Billedkunstner Marianne Jørgensen beskriver i sin video, processen i forbindelse med hendes installation af et “Lyserødt” panserkøretøj i det Københavnske bybillede, november 2006
Kampvognsopbygning
kampvogn kører
sy-videoen
Pink m.24 Chaffee.

En aften om krig.
Krigsheltmonumentet, grundlovssagen mod statsministeren og Kirkmand-initiativet.

Onsdag 14/2 (Farve tv) kl 23.00

Indvielse af krigsheltmonument i Løgstør 2006

Lørdag 11 november 2006 afslørede den australske ambassadør i Danmark Mrs. Sharyn Minahan en mindesten for Løgstørs krigshelt Jørgen Christian Jensen. Som ung gik han til søs og endte i Australien hvor han i 1916 meldte sig til den australske hær. Jensen kæmpede i sommeren 1916 på Vestfronten og modtog 2 april 1917 Victoriakorset for tapperhed.
Ved indvielsen talte foruden Mrs. Sharyn Minahan Løgstørs borgmester, Jens Lauritzen og forfatteren til bogen: Jensen og verdenskrigen, Major Bent Sørensen.
13 minutter

Onsdag 14/2 (Farve tv) kl 23.13

Grundlovskomitéen af 2003.

Interview med formand for bestyrelsen af grundlovskomiteen af 2003 Kai Lemberg.
18 min


Interview med Ulla Sandbæk , medlem af grundlovskomiteen af 2003 og een af de 26 sagsørere
19 minutter

Grundlovskomitéen af 2003 blev dannet i 2003 i København med det formål både at arbejde for en uvildig undersøgelse af grundlaget for den danske krigsdeltagelse, og at gennemføre en retslig prøvelse af regeringens og Folketingets beslutninger i marts 2003 om deltagelse i Irak-krigen med militære styrker. Denne beslutning blev vedtaget med stemmerne 60 for og 51 imod i en halvfyldt Folketingssal. Grundlovskomitéen af 2003 er overbevist om, at denne deltagelse var en overtrædelse af Grundloven§19,stk.2,1953, der siger at Danmark kun kan gå i angrebskrig i overensstemmelse med FN-sanktioner eller som forsvar mod angreb.
Retssagerne som indledtes i januar løber i uge 12, 13, 14 og 15. februar i Østre Landsret. Bredgade 59, retssal 1 (fra kl. 9.30-15.30).
Se mere: www.gk2003.dk

Onsdag 14/2 (Farve tv) kl 23.50

Kirkmand-initiativet.

1 oktober 2005 dræbtes en ung dansk soldat Bjarke Kirkmand i Irak. 7.oktober dannede forældrene til Bjarke, Kirkmand-initiativet, som er et tværpolitisk initiativ, der kræver den danske krigsdeltagelse i Irak bragt til ophør.I interviewet fortæller Johan Kirkmand om grundloven, Kirkmand-initiativet, Irakkrigen, flygtninge, debatten: Danmark i krig?, Bjarke, bogen: Dræbt i krig, og om den katastrofe der ramte familen.
Se mere: www.kirkmand-initiativet.dk

2006

uge 31

Jord+land

Tirsdag 1 august kl 23.00

Interview med Brett Bloom

Brett Bloom er billedkunstner baseret i Chicago og medlem af kunstnergruppen Temporary Services. Brett taler om Temporary Services aktiviteter og udgivelser, gruppearbejde og oliemaleri

Tirsdag 1 august kl 23.30

Intercultural Garden, Berlin

YNKB visits Intercultural Garden, Berlin, Within a year this area of 4000 square meters turned into a site in which people from Kazakhstan and Vietnam, from Russia, Egypt and Hungary, from India and Afghanistan, the Ukraine, Bosnia and Germany are jointly active and engaged.

Tirsdag 1 august kl 00:00

Sommerbilleder

En video af Kirsten Dufour, 2004
.28 minutter

Onsdag 2 august kl 00:28

Fortov

Film af Thomas Bo Østergaard, 2006.
5 minutter

Onsdag 2 august kl 00:33

DE SISTA KOLONISTERNA

Christel Lundberg “De sista kolonisterna” är en intervju med tre kvinnor, Josefa Kowalska, Hildegard Fallhammar och Gunvor Johansson som in i det sista protesterade mot exploateringen av koloniområdet vid Hammars park i Malmö. I trots mot myndigheterna odlar en av kvinnorna fortfarande idag på marken.
Film och klipp: Christel Lundberg Musik: Peter Dacke Sångtext:
15 minutter

At bære vand

Video af Finn Thybo Andersen fra 2003 om at bære vand frem og tilbage.

Biologisk vandring

Biologisk vandring på DSB-arealet ved Nørrebro Station ved biolog Nils Grøngaard

23.55

Interview With landskape architect Klaus Overmeyer from Berlin.

Klaus Overmeyer is a landscape architect in Berlin. The office´s philosophy is deeply rooted in an optimistic attitude towards the contemporary landscape stimulating an ongoing research into the relationship of built and unbuilt environments today. Together with P. Misselwitz and P. Oswalt Klaus Overmeyer initiated the EU funded research project Urban catalyst. 11 partners investigated the potentials of temporary use for the revitalization urban residual areas in five European metropolises. The project resulted in strategies and models of action for an temporary-use-based urban development. Klaus Overmeyer is prizewinner of the national award for landscape architecture 2003.

00.20

Kunstfragt og Parkfestival

Klip fra Kunstfragt og Parkfestival på DSB-arealerne ved Fragtmandshallerne 2005 Arrangeret af Ynitivgruppen og YNKB, der i flere år har arbejdet for en Aktivitetspark på DSB-arealerne og et Kunst- og Kulturcenter i de historiske Fragtmandshaller.

23.00

Israels excessive force upon the region

Debate with the lebanese/danish artist Khaled Ramadan, the danish artist Nanna Guldhammer as well as the Palestinian artist Larissa Sansour. Ramadan and Guldhammer were in Beirut during the invasion and just managed to get back to Denmark a few days ago. They will share with us their invaluable personal experiences and stories of what they witnessed in Lebanon. On the 12th of July 2006, Israel invaded Lebanon proclaiming its actions to be nothing more than that of self defence. It attacked Lebanon by land, air an sea targeting the Lebanese population and infrastructure. In no more than three weeks, more than 600000 Lebanese civilians have been displaced and almost 730 people are dead with almost a third, according to the UN count, being children. As Israel continues in Lebanon with the same tactics it uses in the occupied Palestinian territories, collective punishment and excessive use of force, it still carries on regular daily invasions in Gaza destroying educational institutions, ministries, infrastructure, homes and lands as well as the plant that supplies electricity for most of Gaza. Almost 160 Palestinians have been killed in this short period and many more injured. In violation of international law, Israel still occupies the West Bank including East Jerusalem as well as Gaza and the Golan Heights. It has also been using illegal weapons in its attacks on Lebanon and occupied Palestine including nerve gas in Gaza, and it continues to detain Palestinian prisoners without trial. More than 10000 Palestinians sit in Israeli prisons among them women and children. Why is the international community turning a blind eye to all these crimes? Why does the international community continue its support of Israel regardless of its violation of international law? Why has the media not been even handed in its report on the conflict? This will be the topic of discussion on tv-tv. “Violence can only be concealed by a lie, and the lie can only be maintained by violence.”

Børn laver tv-tv

Børn laver tv-tv om krigen i Libanon Sofie 16, Alexander 12 og Sebastian 8 laver animationsfilm, plakater og voxpop

Brug og Bevar Fragtmandshallerne og det gamle godsbaneareal

Et projekt imod den kyniske byfornyelse på Ydre Nørrebro og for et kunst og kulturcenter i fragtmandshallerne.

Brug og Bevar Fragtmandshallerne og det gamle godsbaneareal – en række involverede beboere, politikere og fagfolks bud på, hvorfor de historiske Fragtmandshallerne ved Nørrebro Station og det gamle godsbaneareal ikke skal erstattes hverken af flere boliger i et af landets tættest befolkede områder eller af endnu et forbrugspalads eller professionelle , men derimod bevares og bruges som et lokalt og globalt kraftcenter: Kunstfragt i en rekreativ grøn Aktivitetspark, hvor kunstnere fra hele verden og lokalbefolkning kan mødes, samarbejde og udnytte en enestående kulturhistorisk ramme til kunst- og kulturaktiviteter, der kan fungere som socialt kit og som løftestang for integration

Use and Restore the Warehouse Halls and the railway property at Nørrebro Station.

– some ideas of involved politicians, residents and experts concerning
why the Warehouse Halls at Nørrebro Station must not be replaced by more housing in one of Denmark’s most densely populated areas, or by yet another consumer palace, but on the contrary must be restored and used as a local and global dynamo – an ArtFreight Centre where artists and the local citizens can meet, cooperate and utilize a unique cultural historic framework for art and culture activities that can function as social adhesive and an instrument for improving integration.Quotations and pictures from YNKB’s three programmes for tv-tv: The Process 1, 2 and 3, produced by YNKB and the Freighthall Group and was broadcasted on 16 March, 27 April and 22 June 2005.
Production by:
Finn Thybo Andersen, Delphine Bechard, Kirsten Dufour, Finn Christiansen, Katja Løgstrup-Hansen, Jette Hye Jin Mortensen, Rasmus Pedersen, Loui Gram Petersen, Sarah Sillehoved, Station 2000, Marianne S. Sørensen, Vladimir Tomic, Joen P. Vedel, Thomas Bo Østergaard

2005

Onsdag 16.3. 23.00

Processen 1

Onsdag 11/5 23.00-

Processen 2

Onsdag 8/6 Tema-aften: Brug og bevar fragtmandshallerne. 23.00 Processen 3 23.30 Processen 1 (G) 24.00 Processen 2 (G) Redaktion: YNKB, Ydre Nørrebro Kulturbureau

Onsdag 15/6 23.00

Processen 3

“Overgrund”

, en musikalevent på Nørrebro Station 24 maj med studerende fra Kunstakademiet og Konservatoriet i København

Onsdag 26/10 23.25

Alae Ghaedi Demonstration

tv-tv-aktuelt ved Kirsten Dufour. (G) Alae Ghaedi Demonstration den 4 oktober Kl. 16 ved Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration / Holbergsgade 6. Udvist til til 10 års fængselstraf og 75 piskeslag Siden den 48-årige iranske flygtning Alae Ghaedi fik afvist sin asylansøgning, Nu er han i sultestrejke.

23.40

INNOVATIONS LABORATORIUM FOR FRISTEDER (ILFF)

(10 min.) CHRISTIANITTEN Emmerik Warburg interviewer Henrik Busk om projektet ILFF, som er et et mødested på nettet og i august måned 2005 også en udstillingen på Christiania med deltagelse af forskellige grupper der arbejder med projekter, der har til formål at skaber kulturelle fristeder i det offentlige rum og som kæmper mod myndighederne for ikke kun at skabe nye, men også at udvikle og fastholde fristeder de eksisterer enten fysisk eller på et imaginært plan. Invitation til fælles frie aktiviteter fra d. 6. august til d. 28 august 2005 på Gallopperiet – Stadens Museum for Kunst på Christiania. Alternativ tænketank – sympsium – happenings – film – musik – netværk visioner – workshop – debat – produktudvikling – performance design byplanlægning – foredrag – ferniseringer – gigantiske fester – & KUNST INNOVATIONS LABORATORIUM for fristeder.

Se: www ilff.dk.

THE FUTURE OF DENMARK

( 30 min)

‘ A video production documenting a processual work produced in collaboration with students at Aarhus Municipal Language Center. Courtesy of the artists and the students of Aarhus Municipal Language Center. “The Future of Denmark” expresses the expectations, hopes, and conceptions of a number of immigrant students enrolled at Aarhus Municipal Language Center; how they regard their new life in Denmark and their possibilities for affecting social change. In collaboration with the students, YNKB produced different proposals and projects for affecting social change which were presented at Aarhus Municipal Language Center as a Satellite project in the exhibition Minority Report october 2003 : the Water Automat for the waitingroom, Aarhus Police, Aarhus; The painted Toilet Building behind The Equestrian Hall, Aarhus; The banner between Nørre Allé/Vesterbro Torv Aarhus and the documentation of the projects at Aarhus Municipal Language Center, Aarhus.

Onsdag 30/11 23.00 tv-tv-aktuelt

Økovandring

Økovandring i “Aktivitetsparken Ydre Nørrebro”på DSB arealet ved Nørrebro Station bag de gamle Fragtmandshaller med biolog Niels Grøngaard, Agenda 21 i forbindelse med konferencen: What’s next? – Nabolag og kunstpraksiser den 20 November 2005 i YNKB.

Onsdag 14/12 (Tirsdag 18/10 1gang) 23.05 tv-tv-aktuelt

Forbud mod tortur

Forbud mod tortur Amnesty holdt fakkeloptog den 10. december hvor der blev overrakt 145.000 underskrifter mod tortur til Folketingets Præsidium.

Fragtmandshallerne indstilles til fredning

Fragtmandshallerne indstilles til fredning d 25 november 2005. Mikkel Varming fra enhedslisten I kort interview.