Kunstfragtworkshop

27– 30 november 2003

Kunstfragt

Titlen Kunstfragt refererer til YNKB’s vision om et kunst- og kulturcenter i Fragtmandshallerne på Ydre Nørrebro, hvor bygningen med dens beliggenhed, historie og arkitektur inspirerer til en forestilling om og betydningen af et alternativt center for kunst- og kultur i udviklingen af et lokalt område, som en integreret del af moderne byplanlægning.

De deltagende kunstnere/kunstgrupper i workshoppen var Brett Bloom fra In the field, Mess Hall og Temporary Services, (USA), Øyvind Renberg fra Danger Museum (Tokio, Oslo, Singapore), Sarah Lewison (London, USA), Christel Lundberg fra Public Globality Garden (Malmö, Sverige), Christiana de Melo (Brasilien, London), Keith Pirlot (USA), og fra København kom: Tarje Gullaksen (Norge, Dk), Nynne Haugaard, Nikolaj Kilsmark, Katja Løgstrup-Hansen, N55, Nis Rømer. samt fra YNKB Finn Thybo Andersen, Kirsten Dufour og Gillion Grantsaan (Holland, Surinam,Dk).