Byen i sandkassen – en bogsamtale

I den nyudgivne bog Byen i sandkassen. Udvikling af byen som social praksis (Really Simple Syndication, 2022) beskriver billedekunstnærene Kristian Byskov og Margarita del Carmen byen som en slags stor sandkasse, hvor demografi og demokrati gnaver imod hinanden. Men hvordan kan vi så forstå legepladsens rolle i byen, og byens rolle som legeplads?

BCAB har inviteret Byskov og del Carmen til præsentation og samtal med billedekunstnærene Kirsten Dufour og Finn Thybo, om den leg der ikke kan rummes i sandkassen, og som omdanner denne.

Samtalen starter kl. 14 og introduceres af BCAB, og følges af en præsentation av kunstnerne. Vi afslutter med en fælles diskussion. Bogen findes til salg før og under samtalen, for den der vil læse mere.

Vi ses!

Skriv en kommentar