l

 


14 mars-13 mai 2007

Société Anonyme

Le Plateau, Paris


Koncept : Thomas Boutoux, Natasa Petresin,og François Piron
Deltagere: 16Beaver (New York), b_books (Berlin), Erick Beltrán (Mexico), Chto delat? / What is to be done? (Saint Petersbourg / Moscou), Curating the Library / Moritz Küng (Anvers), Nico Dockx & friends (Anvers), Tere Recarens (Barcelone / Berlin), tranzit.cz / Vítek Havránek (Prague), tv-tv (København), WHW / What, How & for Whom (Zagreb)
Soiciété Anonyme har sanlet kunstnere, kollektiver og grupper, som arbejder i forskellige byer fra hele verden (Anvers, Berlin, New York, Zagreb, Barcelone, Mexico, København, Moskva og St. Petersborg). De er blevet inviteret til at delokalisere deres aktivitet til Paris i en periode for at skabe nye projekter i en fransk kontekst og i samarbejde med franske kunstnere, videnskabsmænd og intellektuelle. .Hver inviteret gruppe og kollektiv viser i Plateau nogle af deres projekter, som allerede er realiseret i form af arkiver eller installationer. Samtidig hermed skaber de nye produktioner og/eller offentlige events i Paris (i form af konferencer, projektioner, aktioner, performance, seminarer, workshops, middage, koncerter, fester osv).

tv-tv producerede 8 timers tv-programmer, som blev vist på "La Locale" i Paris, en lokal tv station i Paris. og på tv-tv i København. Se www.tv-tv.dk
Følgende redaktione deltog:
Tekst-tv,
Fler Folk Formidler,
Redaktionen for eksperimenterende tv-sening,
Remote Control,
LUSN,
YNKB,
Wider Circle
Net tv-tv

YNKB producerede 5 programmer på Le plateau:

En greve

En greve. er en dokumentation af en strejke på Charles De Gaule lufthavnen.
4 min.

Le Jardin Fessart

7 april 2007 indviedes kvarterets fælleshave Le Jardin Fessart på en tom byggegrund i Belle Ville.
9:35 minutter

 

First step

Den iransk/franske kunstner Rokhshad Nourdek i samtale med Jo Zahn, Kirsten Dufour og Finn Thybo Andersen.
8 minutter

 

Amical

Konceptet bag Biennale de Paris præsenteres af Alexandre Gurita
5:30 minutter

 

Rue rampal - Sans papier

Da en bedstefar ville aflevere sit barnebarn i skolen i Rue Rampal stod politiet der allerede og arresterede ham som illegal indvandrer. De andre forældre, som også var der, for at aflevere deres børn til skolen, gik til angreb på politiet og det udviklede sig til et håndgemæng , hvor flere forældre + skolens direktør blev arresteret .
YNKB mødte nogle af forældrene en morgen på en kaffebar nær skolen, hvor de forklarede hvad der var sket og de tanker de gjorde sig efter hændelsen.
YNKB havde også et møde med organisationen "Sans Papier", hvor en talsmand fortalte om organisationen og hvor YNKB interviewede en illegal indvandrer.
25 minutter