l

  Hvem er vi
  Aktiviteter*
  Publikationer
  Tekster
  tv-tv
  SAAS
  Links
  Kontakt


  YNKB Projekter
   Faelleshaven
Peoples Museum

  Astrid Noacks Atelier
  YNKB Ukrudt
  YNKB Reparation
  YNKB på Kronborg
  Soup
  Lets remake the World
  Cinema (Bethlehem)
  Who says we went.away.
  YNKB i Hygum
  YNKB på Minority Report.
  Jordforbindelse
  Kunstfragt
  YNKB i Costa Rica
Norrekaerbiennalen


 

25september-24 oktober

YNKB på Minority Report

Århus Festival for Samtidskunst

YNKB på Minority Report i Århus Festival for Samtidskunst 25september-24 oktober 04.med projektet”The Future of Denmark”
Steder I Byen som er genstand for YNKB og kursister fra Århus Kommunes Sprogcenters opmærksomhed og intervention:
1) En vandautomat til Venteværelset for Immigranter hos Århus Politi. skænker sammen med powel .YNKB og kursister henvender sig til Århus Politi for at skabe dialog om forbedring af de dårlige lokalemæssige forhold, der præger venteværelset på Udlændingeafdelingen hos Århus Politi – ikke mindst sammenlignet med forholdene i det andet venteværelse som ligger på Århus Politigård. Udlændingeafdelingen er det sted, hvor ikke-danskere skal søge om opholdstilladelse i Danmark .


2) En ny kjole til Århus Borgmester Louise Gade. YNKB og kursister har tilbudt en gave til Århus Borgmester Louise Gade. Gaven består i et samarbejde, hvor kunstnere/kursister, en vietnamesisk modedesigner og borgmesteren selv tilsammen kreerer en festkjole med inspiration fra farver, snit og mønstre fra andre lande.

3) Bemaling af toiletbygningen bag Ridehuset. YNKB og kursisterne maler toiletbygningen bag Ridehuset/Officersbygningen med inspiration fra Ndebele-folkets bemaling af deres huse.


4) Banneret “Danmark er en interesant land, hvor interesant er I?” YNKB og kursister laver et banner, som hang over vejen ved Nørre Allé og Vesterbro Torv. Banneret blev stjålet under udstillingen.


5) Dokumentation YNKB og kursister laver en samlet præsentation af alle aktiviteterne i forbindelse med Minority Report. Udstillingen viser processerne i projekterne, de konkrete projekter, såvel som idéer til projekter. Udstilling i Århus Kommunes Sprogcenter, Vestergade 72,Århus Begge gaver overrækkes ved en festlig sammenkomst.